Danish / Dansk

REJSELEDER

Som flersproget rejseleder med stor erfaring i rejser på internationalt plan er Rafael rede til at påtage sig alle mulige slags opgaver; særligt planlægning, vejledning og management af rejser til alle destinationer i verden. Opgaver vil altid blive varetaget med henblik på at opnå bedst mulige resultater. Vigtigst er at sikre klienter en spændende rejse samt oplevelser som overstiger de almindelige forventninger. Alle praktiske foranstaltninger nødvendige for en problemfri og punktlig rejse vil naturligvis blive efterkommet, ligesom klienter løbende vil modtage udførlige beretninger om specifikke kulturelle, geografiske og økonomiske forhold i de pågældende lande. Rafael gør det ikke mindst til en dyd, at nøje tilrettelægge alle små detaljer, da det jo i sidste ende er disse, som skaber tilfredse klienter. For som bekendt vil en tilfreds klient altid føre til en ny. I årenes løb har Rafael høstet meget ros og mange anbefalinger, og ikke sjældent har tidligere klienter vendt tilbage og anmodet om hans ekspertise endnu en gang.

Turistfører

Med en universitetsgrad i kommunikation samt en mangeårig erfaring inden for turistbranchen er Rafael en topprofessionel turistfører, som evner formidlingens svære kunst til det yderste. På levende vis kæder Rafael sin viden om seværdigheder og danske traditioner sammen med beretninger fra danskernes liv, således at turen giver et både indlevende og vidtfavnende indblik i det lille land. Hans store lidenskab for historie, kunst og geografi kombineret med sin omfattende viden om landets sociale og kulturelle sider sikrer, at den enkelte gæst får et både autentisk og klart billede af dagens Danmark.
Rafael varetager alle typer af sightseeing i København, Nordsjælland og Øresundsregionen med fokus på de mest kendte seværdigheder. Blandt turenes highlights er naturligvis danskernes egne foretrukne museer, kirker og slotte. Særligt arrangerede ture er oftest mere dækkende besøg til en specifik by, region eller en komplet rundtur i Danmark. Samtidig tilbyder Rafael skræddersyet ture i forhold til særlige begivenheder. Det kan være ture med et særligt emne som omdrejningspunkt eller besøg til danske virksomheder og landbrug. Derudover tager han sig af alle typer opgaver i forbindelse med ankomst og afgang samt tilrettelæggelse af aftenarrangementer og restaurantbesøg.

Tolk

Rafael udfører gerne bestillingsarbejde inden for simultan- og konsekutivtolkning, der dækker det engelske, spanske og danske sprog. Dette ligger ham naturligt, eftersom hans uddannelsesmæssige baggrund netop er i faget kommunikation samtidigt med at han har taget et tolkekursus.

Den uundværlige rejseleder

Frem for alt er Rafael en utrættelig rejsende. Med en umættelig trang og videbegær har Rafael fra en tidlig alder kastet sig ud i verden. I årenes løb har dette kald ikke blot styrket hans lidenskab for og kendskab til en vifte af forskellige sprog. Den har også forsynet Rafael med en kulturel alsidighed og således højnet hans evne til med en forbløffende hurtighed at kunne omstille og tilpasse sig alverdens miljøer. Udover at have bevæbnet Rafael med en bred viden om byer, lande og steder har den konstante rejsekløen tillige skærpet hans sans for mennesker, hvilket om noget andet også har været den primære drivkraft bag hans mange rejser.

Det er derfor helt naturligt at Rafael har valgt en professionel karriere i rejsebranchen. Som den fuldendte globetrotter er han vel rustet til at imødekomme forventninger fra selv de mest krævende kunder. Med de mange års erfaringer har Rafael stadig dyb respekt for en turistbranche, som har været i stand til at forny sig og på autentisk vis gribe en verden, som er under en evig forvandling og globalisering. Udsagnet ”at leve er at rejse” er for Rafael en selvfølgelighed, som i dag synes i stadig højere grad at beskrive det moderne menneskes vilkår.